Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Paradiset (Tillsammans nr 1 2019)

God vår!

Paradiset Naturistcamping öppnar den 26 april, framåt kvällen. Är du ännaklämd, så håll ett öga på Hemsidan, kanske vädret är sådant att vi kan öppna redan inför påsken.

Vill du hjälpa till med vårens sysslor, så bjuder vi dig på lördagens lunch. Dessutom bjuder vi på campingavgiften, så du betalar bara för strömmen, 40: -/dygn. I den mån det finns ledig stuga/husvagn så får du låna den mot en hundring per natt. Dessa bokar du via telefon 0454-77 11 08.

Vill du campa och bara dofta in våren, höra vattenfallet brusa, plocka vitsippor, prova fiskelyckan, ta en bastu är du hjärtligt välkommen till det. Vi är ju öppnade även om vår välkända ”stillhet och tystnad” är en bit bort.

Valborg skall vi så klart fira, med sång och brasa. Om det blir brasa ute eller inne får den veta som är där. Som brukligt på våra kalas tar man själv med sig förning.

Ambitionerna är höga. Under försommaren skall samlingsstugans innertak målas, liksom herrtoan och tvättstugan. ”Polaren” skall få terrass och containern skall kamoufleras, mest för att ha nämnt något från ”att göra listan”. En får se hur det blir med det, men ett som är säkert är att det som blev gjort blev gjort på försommaren.

Vill du vara med i NF Paradiset.

Enda kravet som vi ställer på våra medlemmar, förutom att de bidrar till campingens skötsel efter förmåga och möjlighet, är att de skall vara organiserade naturister i en naturistförening med anslutning till SNF eller INF.

Skicka då dina uppgifter till paradiset@naturistforbundet.se

Missa inte våren i Paradiset

Välkomna

Inge