Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Vikbolandets NF (Tillsammans nr 1 2019)

Våren smyger sig på sakta efter en behaglig vinter. Vi ser nu fram mot en ny spännande campingsäsong 2019.

Vårt årsmöte har vi i år 30 mars. Campingen öppnar valborgsmässoafton och 1 maj. Därefter är campingen öppna helger från fredag kväll 3 maj. Öppettider och program för hela säsongen anslås på vår hemsida.

I vinter har campingen mestadels legat i vinterdvala men säsongsboenden har ändå gjort återkommande spontanbesök för en weekend eller något dagsbesök. En avkopplande helg eller dag tillsammans med naturistvänner är alltid trevligt. Några frivilliga har jobbat med vedförsörjning under vintern. Bastun och gemensamma grillen är därmed säkrad för säsongen. Krävs ju en del ved för att alla ska kunna få njuta av bastubad och gemensam mat vid grillen.

I år blir de inga stora satsningar eller projekt. Självklart blir de en del underhåll av våra gemensamma anläggningar. Våra nyintroducerade arbetsgrupper kommer att göra campingen fin för oss alla. När många hjälps blir de mer tid för avkoppling, umgänge, sol och bad. Det gäller att leva och njuta här och nu!

2018 var ett rekordår när de gäller besökare, nu hoppas vi på ett ännu bättre 2019. Ja jag vet att de börjar bli tjatigt men vi är jättestolta över intresset vi fått för vår camping.

Även i år beskriver vi helt kort vår fina camping. 

Vi har campingplatser för husvagnar och några ställplatser platser för husbilar. En stuga för uthyrning med plats för fyra personer samt spjälsäng finns. Två uthyrningsrum lämpade för två personer i varje. Bastu, duschar, WC, gästkök, liten kiosk samt två utomhuspooler. Lekplats med lekställning, lekstuga och leksaker.

Grillplats för gemensam matlagning, gräsytor för bollspel, et cetera. I samlingslokalen serveras det kaffe en del kvällar under säsong och det bjuds också upp till dans ibland.

Vi ser fram mot en ny campingsäsong 2019 med många trevliga möten. Campinggäster, naturistvänner, nya och gamla bekantskaper är jättevälkomna.

Håll gärna utkik på vår publika hemsida eller vår Facebooksida. Vi hoppas kunna presentera några nya lockande evenemang under säsongen.

Vi ses på Vikbolandet!

Ulf Fredriksson (Ordförande)

www.vnf-camping.se