Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Snapphanen (Tillsammans nr 1 2019)

Hej alla naturister

I skrivande stund närmare bestämt den 27 januari så vräker snön ner här. Det är inget jag är så glad för. Jag kör över 4 mil enkel resa till jobbet varje dag vet att det är många som får köra mycket längre men det gör det inte roligare ändå.

Här har det inte hänt så mycket på campingen sen förra gången, förutom Nya Dackebo som nu är klar för att sättas upp väv och måla och matta på golvet. Vi har haft snickare här och de har gjort ett fantastiskt jobb och undan har det gått. De har också vaitr här och sprutat upp lösull på ”vinden” i början av veckan. Några av långliggarna närmare bestämt Göran N, Leif B och Leif och Renate har varit och spacklat väggarna och målat taket så nu kan snickarna komma och sätta upp de ljudabsorberande skivorna i taket och sen är deras arbete klart. Ni kan se lite hur fint det blir på bilderna .

Det är väl lika bra att ta med 2019 års kalendarium ännu en gång:

26 -28 april: Städhelg och långliggarmöte. Meddela om ni inte kommer

25 maj: Årsmöte och på kvällen ”Pingstfest lite för tidigt” Titta på vår hemsida för beställning av mat jag tror att det blir enligt tradition Exotisk Planka så hör av er om ni vill vara med

21 juni: Midsommarfest

20 juli: Medlemsmöte och sommarfest Temat har vi inte bestämt ännu men det är många som vill att vi ska fortsätta med den Grillade grisen uppgifter om detta kommer också att finnas på vår hemsida.

10 augusti: Kräftskiva och långliggarmöte

28 september: Medlemsmöte och ärtfest

Utöver dessa spikade arrangemang så tillkommer det alltid någon musikafton då vår egen ”Smokerings ” Leif spelar sina gamla godingar. Någon gång kan det bli en pizzaafton eller kanske rökt sill det är bara att komma med idéer .

Egentligen brukar ju säsongen börja redan vid Påsk och den är ju väldigt sen så förhoppningsvis så ska väl vädret vara bra. Vi brukar ju äta ihop i Dackebo de senaste åren har vi varit hemma hos mig men nu har ju jag flyttat och Dackebo ska vara klart så då kan vi ju vara där. Vi brukar göra så att var och en tar med sig det de vill ha att äta.

Vi hoppas nu att det snart blir vår och att campingsäsongen kan börja igen. Jag hoppas att det blir en varm och fin sommar men helst inte lika torr som förra för sjön har fortfarande inte repat sig till fullo, vattennivån ligger ganska mycket under det normala det kan man se på badstenen som så här års brukar ligga i stort sett under vatten ytan men som nu man ser det mesta av. Snösmältningen kommer förhoppningsvis att bättra på vattenståndet.

Ha nu ett riktigt gott slut på vintern så hoppas vi att vi ses till våren och sommaren.

Vid pennan

Lena-Kajsa