Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Skeppsmyra Norrtälje NF (Tillsammans nr 1 2019)

2019 startade med besök av stormen Alfrida som ställde till med en hel del oreda på Skeppsmyra Naturistcamping. Några av våra säsongscampare har varit och kollat läget och rapporten vi fått är ett  40-tal träd fallit men det är inga skador på några byggnader. Området var strömlöst i cirka 3 veckor.

SNN har haft sitt första styrelsemöte för året och ny budget har lagts, 2018 var ett otroligt bra år så vi kan nog inte räkna med ett sådant år till.

Agendan för 2019 fastställdes och kommer förutom här att finnas på vår hemsida www.snn.se

Säsongen 2019 kommer vi att ha heltidsöppet juni, juli och augusti. Maj och september har vi öppet med förbehåll, ring campingen om ni planerar att besöka oss under denna tid.

Finns det någon på campingen som kan ta emot er så är ni välkomna. Vi kommer dock inte att kunna erbjuda samma service under denna tid.

Agenda 2019

13 april: Grillträff för våra medlemmar på Skeppsmyra

18 maj: Årsmöte SNN därefter arbetshelg på campingen

15 juni: Naturismens dag firas på Skeppsmyra

21 juni: Midsommarfirande på Skeppsmyra

22 juli till och med 27 juli: Festivalvecka på Skeppsmyra

10 augusti: Kräftfest på Skeppsmyra

7 september: Höstfest på Skeppsmyra

21 september :Höstmöte och därefter höststädning av campingen

Ytterligare spontana evenemang och temadagar kan tillkomma och dessa kommer att annonseras ut på vår hemsida samt på campingens anslagstavlor.

Vid Tangentbordet:

Rose-Marie Jungmalm