Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF EOS (Tillsammans nr 1 2019)

Kära naturistvänner

När jag nu blickar ut över ett vintervitt landskap känns den gångna sommaren ganska avlägsen. Men vilken sommar det var! Den kommer att leva kvar i minnet i många år. Ågestabadet har väl aldrig haft så många besökare på en säsong som i fjol.

Svedmyrabadet

Vi fortsätter att hålla Svedmyrabadet öppet för naturister varje söndag från kl. 18.00 till kl. 20.00 fram till 26 maj. Vi bjuder på vattengympa mellan kl. 18.30 till 19.00. Lisel och Anna turas om att leda vattengympan.

Ågestabadet

Ågestabadet ligger f n i vinterdvala, men så snart solen börjar värma på riktigt brukar de mest hängivna naturisterna samlas och låta solen smeka sina nakna kroppar. Officiellt öppna vi badet den 12 maj genom att städa bort vinterns skräp och ställa ut bord, soptunnor mm. Samling kl. 13.00. Alla som hjälper till blir som vanligt bjudna på korv med bröd och något att dricka till.

Onsdag 5 juni startar vi våra grillkvällar, som återkommer varje onsdag under sommaren om vädret så tillåter. Vi ser till att ha grillen tänd från ca 17.30 och ett par timmar framåt. Alla är välkomna att grilla egen medhavd mat och inta densamma i glada vänners sällskap.

Den 16 juni firar vi Eosdagen/Naturismens dag. I år är det 30 år sedan Ågestabadet öppnades som naturisbad. Detta kommer vi att uppmärksamma nå något sätt. Vad det blir återkommer vi med längre fram när planerna tagit mer fast form.

Med hopp om en kommande skön vår och sommar.

Lars Berglund/Eos styrelse