Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Bergslagens Solsport (Tillsammans nr 1 2019)

Medlemsmöten

Årsmötet kommer även i år att hållas på Åkerby Herrgård som ligger strax norr om Nora. Det sker den 30 mars .Alla handlingar läggs ut på webben efter hand som de färdigställs så håll dig uppdaterad vad som händer i föreningen.

Vårstädning på Gustavsbergs camping

Våren är på väg och i början av maj är det dags för oss att göra i ordning för sommarens sol och bad. Lördagen den 4 maj är det samling på Gustavsbergs camping kl. 9:00 då vi fördelar uppgifter för att städa såväl utomhus som inomhus. Efter fullgjort arbete bjuder föreningen på fika ca: 12:30, kl. 13:00 Vårmöte för medlemmar i NBS på terrassen.

Aktivitetsplan och övriga bestyr under sommaren fastställs definitivt, kom gärna med förslag om aktiviteter. Mer om detta kan du läsa om senare på vår webbsida där vi också redovisar sommarens program. Bra att veta om man vill se om något är på gång för att besöka oss.

Varmt välkomna att hjälpa till och njuta av gemenskapen tillsammans!

Inomhusbad i Nora simhall

OBS!

Våra badtider är lördagar mellan kl. 17.00 och 19.00

(insläpp kl. 17.00 – 17.15)

Sista baddagen i vår blir 2 mars.

Samma pris som tidigare det vill säga 50 kronor för vuxen, 20 kronor för barn

(under 15 år gratis) och 30 kronor för pensionär. Medtag fikakorg.

Efter badet hjälper de badande till med grovstädning.

Välkomna till naturistbad i Nora.

Boka plats på Internet

Möjlighet att enkelt boka campingplats, stuga eller rum via ett mail till reception@gustavsbergscamping.se. Gå in på www.gustavsbergscamping.se och se vad som är på gång.

Varmt välkommen till oss på Gustavsberg i sommar!

För Naturistföreningen Bergslagens Solsport

Susann Kumm