Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Skeppsmyra Norrtälje NF (Tillsammans nr 4 2018)

Det finns inte så mycket att orda om just nu, vi har haft ett litet spontant spökevent nu i höst för det säsongscampare som varit kvar på campingen. Jättetrevligt med grill i kåtan och en liten spökpromenad också.
Nu har nästan alla husvagnar lämnat campingen men det kändes vemodigt att lämna i år, sommaren gick för fort men det kanske den alltid gör? Ja ja det finns ju damer som går nakna på campingen långt in på hösten men denna älg-dam (se bilden) är inte medlem men varmt välkommen till oss ändå.

Önskar man bada naturell under höst och vinter så rekommenderar vi Svedmyrabadet som drivs av Nf EOS, ett trevligt bad där det finns bastu och man kan även delta i vattengymnastik om man så önskar. Mer om detta finns att läsa på Nf EOS hemsida.

SNN kommer att bjuda in medlemmar till en vinterträff ngn gång i slutet av februari eller början av mars men mer om detta kommer i sista numret av Näcklundaren och på vår hemsida www.snn.se vi kommer även att skicka inbjudan via mail och post till alla våra medlemmar.

Önskar ni komma i kontakt med föreningen så är det säkrast att maila fraga@snn.se
Med tillönskan om en skön höst och hoppas vi ses 2019.
Vid tangentbordet:
Rose-Marie Jungmalm