Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Bergslagens Solsport (Tillsammans nr 4 2018)

Hösten
kom fort efter den varma sommaren och nu börjar styrelsen sitt arbete med att förbereda inför säsongen 2019.
Vi avslutade med höstmöte den 22 september och ordförande Sven-Erik Kilsten informerade om vilka arbeten som utförts på campingen under säsongen. Pågående arbeten är bland annat flytt av sopstationen och bygge av en ny vedbod. Medlemsavgifterna för 2019 beslöts att höjas till 550:- för par och 350:- för enskild medlem. Styrelsen kommer att titta på en annan lösning för att bemanna receptionen på Gustavsbergs naturistcamping till nästa år.
Samma dag som höstmötet hölls, förbereddes campingen för vintervilan. Som vanligt hjälptes många säsongare och medlemmar åt med att lägga campingen i vintervila. TACK alla för det fina arbete ni gör för vår camping och förening.

Vintern
Inomhusbaden fortsätter i Nora simhall!
Våra badtider är lördagar mellan kl.17.00 och 1900 (insläpp 17.00 – 17.15) OBS tiden!! Sista baddag för i år är 1 december. Första baddag 2019 blir 5 januari, sedan följer 2 februari och slutligen 2 mars som blir vårens sista baddag. Det behövs inte någon föranmälan, det är bara att komma. Samma pris som tidigare, det vill säga 50 kronor för vuxen, 20 kronor för barn (under 15 år gratis) och 30 kronor för pensionär. Efter badet hjälper de badande till med grovstädning. Välkomna till vårens naturistbad i Nora!
Gå gärna in på vår hemsida www.gustavsbergscamping.se och se vad som är på gång.

Vill du veta mer om oss
Skriv en rad till styrelsen@gustavsbergscamping.se Följ oss på webben www.scandinavianaturist.org/Bergslagen
Naturistföreningen Bergslagens solsport vill härmed önska alla medlemmar och andra föreningar en riktigt god jul och gott nytt naturistår 2019.
Susann Kumm