Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Värmlands NF (Tillsammans nr 3 2018)

Rapport från Sandvikens Camping när mer än halva sommaren gått. Det har varit en kanonstart för oss som säkert för många andra när det var så fint väder redan i maj och juni. Vi hade väldigt hög beläggning på campingen tidigt på sommaren och en hel del nya medlemmar till följd av det. Badvattnet har varit upp på 27 grader flera gånger i vår badsjö. Men just midsommar firades faktiskt med mycket kläder på, för det var nog den kallaste helgen den här sommaren. Tvärtom då på naturistens dag, för så såg jag nog det längsta långbordet jag skådat här. Det var mycket stor uppslutning på kaffe och bulle i fint väder. Vi har haft flertalet trivselkvällar med utkörd pizza från den lokala pizzerian (12 km borta) och då har vi några av de gångerna haft ett uppskattat musikquiz. Det som kvarstår för oss i festväg är kräftskiva och surströmmingsfest innan vi stänger första helgen i september.

Vi bygger vidare på vårt nya samlingshus som ska vara användbart i höst, hoppas vi. Vädret är förfarande bra i skrivande stund och det enda som gnager lite hos oss är ju eldningsförbudet som gör att vi inte får grilla på någon grill alls, men det är inget vi kan göra något åt.

Välkomna alla ni som vill besöka oss om ni nu inte redan gjort det i sommar!
Sensommarhälsningar från Värmlands naturistförening genom
Peter Risberg, Sekreterare