Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NICS (Tillsammans nr 3 2018)

Hej kära naturistvänner
Sommaren har i år gett av sitt allra bästa, nämligen värme sol, sol och åter sol. Så den varan kan ingen ha saknat. Våren gick fort över i högsommar och vi har fått njuta av underbara sommardagar och ljuvliga sommarkvällar. Göken som gal, det rika fågellivet, ljumma vindar och havets svalkande vatten. Ja det är fantastiskt vad vi har att vara tacksamma över.

Vilken fin midsommarafton med många och trogna besökare. Vi började som vanligt med champagnefrukost i morgonglada vänners lag. Klockan 11.00 samlades vi alla och plockade blommor och blad för att klä vår midsommarstång med. Vi sjöng sommarsånger och hade en god stämning.  Gemensam resning av midsommarstången kl. 15.00. Därefter jordgubbstårta som föreningen bjöd på och givetvis dans med sång och musik kring den blomsterklädda vackra stången. Sist men inte minst vår gemensamma midsommarfest kl. 18.00, då vi tillsammans njuter av sill och nypotatis, gräddfil, gräslök och en lite nubbe till det kanske. Som pricken över i:et jordgubbar och grädde till efterrätt. Med god stämning och många glada skratt, njuter vi sedan av midsommarkvällen tillsammans. Kan känslan av svensk midsommar vara bättre? Tack alla som kom och förgyllde denna Midsommar 2018. Våfflor till kaffet bjöd våra kära norska vänner på en solig fin eftermiddag. Det var ett norskt recept med filmjölk i basen. Hallonsylt till dessa goda våfflor, var fantastiskt gott för gommen att njuta av. Tack snälla för att ni bjöd på dessa godsaker.

”Bryggkaffe” är inte heller fel, då vi samlas på bryggan, dricker kaffe och delar på kakor vi har med oss. En god dryck till kaffet för dem som vill ha detta. Vi pratar, njuter och ser kvällningen komma och solen gå. Helt fantastiskt. En härlig Mexikansk Tacosfest som ordnades av glada festfixare. Tack för ert engagemang. Alltid kul med fest och festligheter. Vår traditionella kräftfest får inte heller förglömmas, vilken alltid åtnjuts i augusti.
Glöm inte att titta in på vår hemsida, där vi har datum för våra olika evenemang. Där finns information om får fina camping på olika vis.
Jag vill också passa på att tacka för mångas goda hjälp med olika göromål på campingen. Eftersom vi tyvärr är väldigt få säsongare, så behöver vi all hjälp vi kan få med allt som måste göras. Alla måste ta sitt ansvar som medlem.

Så sist men inte minst. Tack alla kära gäster och medlemmar som har besökt vår camping, utan er blir det inte någon camping. Kom ihåg att vara tacksam för den fantastiskt fina sommaren, vi fått uppleva i år. Tropisk värme. Ljumma kvällar. Varma och sköna havsbad i en helt fantastisk natur. Tack.
Ta väl hand om varandra.
Kram Monica