Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Gränsbygden (Tillsammans nr 3 2020)

Hannabadet

Lördagar i jämn vecka, med början den 5 september, ordnar vi 3 timmars familjenakenbad i Markaryds simhall. Insläppet är mellan 17.00 och 17:30. Att ta med en fikakorg, är en bra idé. Än råder Coronatider så aufgussen får tyvärr vänta tills faran är över. För säkerhets skull har vi också en gjort en begränsning till 4 personer i respektive bastu och i bubbelpoolen bör man inte heller vara fler än 3-4 stycken. Vi använder båda omklädningsrummen för att undvika trängsel vid av och påklädning.
Känner du dig frisk och kry, är du välkommen till en härlig avkoppling på Hannabadet.Halloween firar vi vecka 44 och julen vecka 50. Hur stort firandet blir kan man förstås undra. Vi skall i varje fall uppmärksamma dessa händelser på något lämpligt vis.

Ostsee-Therme 

Inställd, av Tysklands Turen blev det inte något alls av. Resan var planerad att gå med en större turistbuss med plats för ett femtiotal deltagare. Den ambitionen kom på skam, för Tyskland var stängt och det var Ostsee-Therme också. Men vi ger oss inte. Vi planerar för ett nytt försök till bastu frossa och gränshandel redan den 13 maj 2021.

Midsommar
Midsommaren firade vi tillsammans med NF Paradiset och gästerna vid Paradiset. Helt enligt traditionen plockades det blommor och grönt under förmiddagen. Majstången kläddes efter lunch och restes under ett försiktigt jubel. Därefter serverades det kaffe och jordgubbstårta till alla och envar. Jodå, vi kunde äta vår sill utomhus även i år. Visserligen var det inte mer än precis att vi hann med våra göranden mellan regnen, men det räckte. Några långbord blev det förstås inte i år. Dukningen blev på bord lika spridda som dagen regnskurar. Det var ju ett midsommarfirande i Coronatider och då skall vi ge varandra lite extra utrymme. Kvällen blev fin, Lennart och Lisa underhöll vid grillen och några satt kvar på planen kring en gitarr och mös. Bastu, jo den gick varm med ett halvdussin badande i stöten.
Vi ses på Hannabadet
Inge