Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

ONFs Gjestebok

Gjesteboka er ONF sitt forum for utveksling av informasjon, meldinger, hilsninger, synspunkter, spørsmål og svar.
Benytt den gjerne om du har et eller annet du vil meddele.
Useriøse innlegg eller innlegg som skader Oslo naturistforening slettes!
Innlegg i Gjesteboken skal ikke brukes som kontaktannonser, disse blir slettet!

Absyar

menjadi andalan bagi orang-orang yang mempunyai masalah dengan kursi digunakan di rumah maupun di tempat kerja.

nyfiken men lite nervös

Hej!

tänkte kolla lite hur det går till på linderuds innomhusbad, hur mycker folk brukar det vara? hur många killar/tjejer och vad är det för åldrar? gemensamma omkläddningsrum? tacksam för svar så kanske vi ses :)

Johanna

Så glad att ni finns men skulle vara extra kul om ni på nyhetssidan kunde ha en blogg med nyheter man regelbundet kan ta del utav utan att behöva besöka facebook sidan.

Helvoriko

Gratulerer så mye med 50 års dagen i dag! :-)

Andre Nygaard m familie

Hei hei alle i Oslo naturist forening. Jeg har tidligere vært medlem av Oslo naturist forening,men dessverre sluttet jeg og gå på Linderud badet før de pusset opp. Jeg og min kone ønsker og begynne vår aktive naturist liv igjen m blant annet --naken bading på Linderud badet. Vi har en sønn på tre år,en aktiv krabat,smil. Vi lurer på om det er noen restreksjoner ang barn på Linderud badet??? Tidligere var alle velkommen,med og uten barn. Vi håper at vi kunne komme i kontakt m noen som kunne vise oss litt rundt og være en "mentor" for oss når vi skal begynne og gå til naken badingen igjen?? Vet at det ikke er tillat m kontakt annonser,men dette er ikke det!!! Samholdet i naturist foreningen er solid,det husker jeg fra tidligere. Alle gjorde det de kunne for at mann skulle føle seg velkommen,derfor øsker vi at en hyggelig person tar kontakt m oss,når vi ønsker og komme inn i varmen igjen,og bli medlemmer av Oslo naturist forening. Betyr mye for oss at vi kommer i kontakt m en aktiv bruker av badet,så den første gangen vi deltar,at vi føler oss velkommen og er sammen m en persone som har kontaktet oss på forhånd. Håper at vi finner den flotte stemningen v Linderud,som vi hadde en gang for lenge siden. Håper at noen ser vår melding ,og tar kontakt slik at vi kan få litt info,samt en og gå sammen m de første gangene vi deltar v Linderud.-- Dere kan skrive til vår mail. andreandre6@yahoo.no-- Håper at vår melding ikke blir sett på som noen annet enn en seriøs henvendelse,ang Naken foreningen, Ha en fortsatt flott rom jul. Klem fra naturist par,Sara og Andre .

Jeg beklager å si at jeg ikke så denne før nå. Din melding er sendt styret

Svein-Tore

The Well

Er det noen av dere som har vært på "The well" som åpnet nå nylig. Det står på hjemmesiden deres at badetøy er valgfritt i bassengene og at det er tekstilfritt i badstuene. Min erfaring er allikevel at de fleste bruker badetøy på slike steder, uansett hva som anbefales. Kunne vært interessant å høre erfaringer, hvs noen fra naturistmiljøet har vært der.

The Well

Er det noen av dere som har vært på "The Well" som åpnet nylig. På hjemmesiden sin skriver de at det er valgfritt med badetøy i bassengene og at de anbefaler tekstilfritt i badstuer etc. Min erfaring med slike steder er allikevel at mange bruker badetøy, med mindre de arrangerer rene naturist-dager. Kunne vært interessant å høre erfaringer hvis noen i naturistmiljøet har vært der. 

Gunnar

 beklager jeg klarte å slette din melding om det er bading i Høstferien.

 

Nei det er det ikke og takk for at du sa fra

alexander

Ja hvordan går det med innebadingen nå på tirsdag? Fått ordnet med badstue?

alt ok

Magnus Falk

Hei,

Jeg var på Linderud bad tirsdag 18 aug kl 19.00 men det var ikke åpent. Jeg banket på døra flere ganger men ingen kom og åpnet. Var det ikke første badedag da likevel? Det er vel fortsatt densamme ingangen som før?

Hilsen Magnus Falk medlem

ja og det var folk der men badstuen virket ikke så det ble vedtatt å holde stengt.

Nå virker alt

alexander

Da ble det en tur på stranda i dag også..
Topp vær, og bra med folk så tidlig...

Penyembuhan Luka Jahitan Pasca Melahirkan Normal

Thanks for information :)

Alex

Hei! Tusen takk for at dere holder naturiststranden på Huk ren og sørger for aktiviteter. Bruker stranden jevnlig hver sommer og er imponert over innsatsen deres!

Kari og hans hjelperer er utrolig flinke. Jeg skal si fra til han.

alexander

Ja Oslom... det var mange påkledde der.. kom en del "ikkenaturister" dit også.. men jeg holt Adams drakt hele kvelden... Og det var flere som kastet klærne når bålet varmet..
Så selv om "ikkenaturistene" filmet og tok bilder, var det en god stemning blant oss likevel...

oslom

Til alexander: var det mange påkledde? Altså, i badetøy eller fullt påkledd? Det er ikke bra.

alexander

Hatt en super dag på huk...
Badet og kost meg...
Men jeg liker ikke at "tekstilfolk" kommer og fotograferer...
Jeg er på stranda for å være fri... ikke bli filmet og glodde på...

alexander

Da fant jeg omsider frem...
Men slet litt med skiltingen...
Men dette er ei fin strand.. og så mange folk som kom... Dette gir mersmak:-)

alexander

Hei. Er det noen som kan legge ut "adresse" eller koordinater til huk stranda? Tenkte meg en tur dit i dag, men har ikke vert der før...

Her er alle Naturiststrender/steder i Skandianvia

SNP_places_2013.csv

 

Sjekk også ut http://www.scandinavianaturist.org/nb/

Erik

Jeg elsker denne siden. Takk for all den tid du bruker til å informere oss . Hilsener Erik

Casinon

Tack för en väldigt trevlig sida=)

Sider